Το ktimatologio-fokidas.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Βοιωτίας Φωκίδας logo

Τρόποι πληρωμής παγίου τέλους κτηματογράφησης

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Η καταβολή του πάγιου τέλους κτηματογράφησης διενεργείται με την προσκόμιση του προ-εκτυπωμένου εντύπου "Προσωρινής Καταχώρισης Δήλωσης & Υπολογισμού πάγιου τέλους" το οποίο θα παραλάβετε από το γραφείο κτηματογράφησης μετά από την υποβολή της δήλωσής σας.

Για να δείτε αναλυτικά ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (εκτός πιστωτικής κάρτας) πατήστε εδώ.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει επίσης σε όλα τα αυτοματοποιημένα καταστήματα του δικτύου των ΕΛΤΑ.

Με σκοπό την οικονομική διευκόλυνση των πολιτών  από τις αρχές του 2017, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής του πάγιου τέλους κτηματογράφησης σε άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, στις Τράπεζες ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EFG EUROBANK, ενώ από τις 9-6-2017 προστίθεται στις παραπάνω τράπεζες και η ATTICA BANK.

Για να δείτε αναλυτικά, τον αριθμό δόσεων και τους τρόπους πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας ανά τράπεζα πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή λαθών, παρακαλούμε πριν αποχωρήσετε από την Τράπεζα, να ελέγχετε την απόδειξη πληρωμής που λαμβάνετε, ως προς την αναγραφή του σωστού Κωδικού Πληρωμής όπως αυτός αναγράφετε στο εντύπο  Προσωρινής Καταχώρησης Δήλωσης και Υπολογισμού Πάγιου Τέλους που έχετε λάβει από το γραφείο κτηματογράφησης. Συγκρίνετε τους δυο κωδικούς και σε περίπτωση που δεν ταυτίζονται απευθυνθείτε στο ταμείο που εξέδωσε την απόδειξη πληρωμής για την διόρθωσή του.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Αν επιλέξετε να υποβάλετε τη δήλωσή σας ηλεκτρονικά, η πληρωμή του τέλους είναι δυνατή μόνο με πιστωτική κάρτα (mastercard ή visa ή american express) ή χρεωστική ή προπληρωμένη μέσω της εφάρμογης.

Copyright © 2021 Κτηματολόγιο Βοιωτίας Φωκίδας | Webhosting and developing by Aspx.gr